29 Μαΐου 2013

Έχουν τα κότσια τα κορινθιακά κανάλια να δείξουν αυτό το βίντεο;

Ποιός δουλεύει ποιόν τελικά;

Την ίδια στιγμή που ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαρακόπουλος, "προστατεύει" την εκλογική του περιφέρεια, στην Κορινθία οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών συνεχίζουν να "χαρατσώνουν" τους αγρότες μέλη τους, εισπράττοντας 30 ευρώ το ελάχιστο για τις ετήσιες δηλώσεις του ΟΣΔΕ (επιδοτήσεις).

Κανείς βουλευτής δεν ασχολείται, κανείς Δήμαρχος. Στη δε Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι απασχολημένοι ακόμη με το ..........πελοποννησιακό καλάθι, τρομάρα μας.

Όσο για τα ενημερωτικά ΜΜΕ της Κορινθίας, επικρατεί ο νόμος της σιωπής. Γιατί δεν στέλνουν τις κάμερες τους, έξω από τις Ενώσεις ή στα χωριά, για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει με το αδικαιολόγητο "χαράτσι".
Εναλλακτικά, ας προβάλλουν το ακόλουθο αποκαλυπτικό βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού TRT Θεσσαλίας.
Για να δούμε ποιοί έχουν τα κότσια;



Όσο για την ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας, ας κοπιάσουν λίγο προς τα μέρη μας. Είμαστε και εμείς πολίτες τούτης της χώρας....................

3 σχόλια:

ginisg είπε...

Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι εμείς εδώ στην Κορινθία είμαστε μιά ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ... Μόνο που κάποια στιγμή ο ΑΤΜΟΣ θα φύγει και θα μείνει η ΣΦΑΙΡΑ!!!

Agriada είπε...

Αγαπητέ φίλε. Δικαίως αγανακτας όπως και μεις. Δεν επιθυμούμε η αγανάκτηση να μετατραπεί σε οργή και μάλιστα ανεξέλεγκτη. Αυτό θα το ήθελαν οι γνωστοί των άκρων. Και των ΔΥΟ άκρων μάλιστα.
Το μόνο που θεωρούμε οτι προσφέρουμε ειναι μια αξιοπρεπής και έγκυρη ενημερωση. Αυτή θα πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα από τους ενδιαφερομένους. Ιδίως τους σκεπτόμενους αγρότες. Ευτυχώς υπάρχουν μπόλικοι από δαύτους..... Μακριά από την λογική μας σφαίρες,όπλα και άλλα τέτοια αντικείμενα. Εκτός και ειναι ....... ξύλινα για παιδιά !!!
Ελπίζουμε να σε παρενοησαμε και να μην κυριολεκτείς.
Ευχαριστούμε για το χρόνο σου.

ginisg είπε...

«Σφαίρα ονομάζεται ο γεωμετρικός τόπος των σημείων που απέχουν σταθερή απόσταση ρ από ένα σημείο Ο στον τρισδιάστατο χώρο. Το σημείο Ο ονομάζεται και κέντρο της σφαίρας και η απόσταση ρ ακτίνα.»

Το θέμα μας είναι το σημείο Ο και ποιος το οικειοποιείται!!!

Όσο μικραίνει η απόσταση ρ, τόσο πλησιάζουμε στο κέντρο (λήψης των αποφάσεων)!!!

Λέω λοιπόν ότι πρέπει να μηδενίσουμε την απόσταση ρ για να μετέχουμε ή να αποτελούμε εμείς το σημείο Ο!!!