10 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΓΑ-Μπλόκαρε το σύστημα ή το μπλόκαραν;


Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ, να διανείμει 140.000 κουπόνια, αξίας 20 €, για την δωρεάν αγορά βιβλίων. Πέρσι, ενώ το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει τον Αύγουστο, σε ελάχιστες ημέρες, είχαν .....εξαφανιστεί όλα τα κουπόνια.....
Φέτος αποφάσισε ο ΟΓΑ, να διαθέσει 140.000 κουπόνια για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του. Και εδώ ξεκινούν τα περίεργα φαινόμενα:

Από την Δευτέρα 7 Σεπτ. ως και την Τρίτη 8 Σεπτ. (σε 2 (!!) ημέρες δηλαδή), υποτίθεται ότι έχουν διατεθεί 100 με 120 χιλιάδες κουπόνια......... Το αξιοπερίεργο είναι πώς τόσοι χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, επί το πλείστον αγρότες και κάτοικοι της Υπαίθρου, ενημερώθηκαν τάχιστα και έσπευσαν αστραπιαία, να παραλάβουν τα κουπόνια από τα κατά τόπους ΚΕΠ, ενώ για προγράμματα ή επιδοτήσεις ή αποζημιώσεις, με ποσά πολύ περισσότερα από τα 20€, ή δεν ενημερώνονται ή ακολουθούν τον γνωστό αργό ελληνικό τέμπο ;

Και επιπλέον, από εχθές 9 Σεπτεμβρίου, έχει ...περιέργως .... "μπλοκάρει"(!!!) το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΓΑ, με αποτέλεσμα, πολλοί ασφαλισμένοι να ταλαιπωρούνται, ασκόπως, στα τοπικά ΚΕΠ και με πολλές πιθανότητες να μην προλάβουν να παραλάβουν τα ελάχιστα εναπομείναντα κουπόνια.

Επειδή λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με Δημόσια Διοίκηση και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αιτιολογείται η οποιαδήποτε καχυποψία μας. Άμεσα οφείλει η διοίκηση του ΟΓΑ και ιδιαίτερα ο διοικητής του κ. Παπαγεωργόπουλος, να παρατείνει το πρόγραμμα και τα διαθέσιμα κουπόνια και κυρίως να εγγυηθεί την ...... ομαλή και νόμιμη περαίωση του προγράμματος.
Σεμνά, ταπεινά και με διαφάνεια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: