25 Ιανουαρίου 2012

Τα golden boy's της ΣΚΟΣ ΑΣΕ ;

Πολύ πριν τα δικά μας δημοσιεύματα σχετικά με τις αποδοχές των συνεταιριστών της ΣΚΟΣ, ασχολήθηκε και ο τοπικός τύπος της Αχαίας. Συγκεκριμένα το περιοδικό "a.b.Gamma" του ομώνυμου ραδιφωνικού σταθμού της Πάτρας, δημοσίευσε τον Δεκέμβριο του 2009, άρθρο με τίτλο "Τα golden boy's της ΣΚΟΣ ΑΣΕ". Τα στοιχεία, τα ονόματα και τα ποσά που τους προσάπτει το άρθρο, είναι ομολογουμένως προκλητικά.
Κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα, ότι όλος αυτός ο ντόρος περί σκανδάλων στην ΣΚΟΣ, έχει διακινηθεί από ιδιώτες εξαγωγείς της κορινθιακής σταφίδας και όχι μόνο. Το ζήτημα για εμάς είναι ότι, εάν τα δεδομένα είναι αληθή, τότε δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις όχι μόνο για τα εμπλεκόμενα συνεταιριστικά πρόσωπα, αλλά για την ίδια την εικόνα της συνεταιριστικής εταιρίας.
Πάνω απ'όλα τους αγρότες θα πρέπει να τους ενδιαφέρει η βιωσιμότητα και η μελλοντική προοπτική κάθε συνεταιριστικής οργάνωσης, αρκεί να την διαχειρίζονται φερέγγυα και άτομα απολύτου εμπιστοσύνης. Οι εποχές που εκδίδαμε συγχωροχάρτια σε τυχάρπαστους τυχοδιώχτες, κομματίσκους, τζάμπα μάγκες, έχουν περάσει. Ετσι τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε.......

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να διαβάσετε τα κείμενα.







2 σχόλια:

ginisg είπε...

Μην ανησυχής,

Σε παρακολουθούμε όλοι οι αναγνώστες σου, αλλά απ’ ότι θα έχεις διαπιστώσει και από τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουμε ως λαός, υπάρχει τόσο μεγάλη απογοήτευση, που δεν υπάρχει κουράγιο και δύναμη ούτε καν για σχολιασμούς!!!

Οι φίλοι μας καλά κάνανε και τα τσεπώσανε ή ποιο καλά τα τσεπώνουνε, αφού με τη δική μας αδράνεια, νωχέλεια, μη διαμαρτυρία, τους δίνουμε τη δυνατότητα να περνάνε καλά, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν.

Είναι σαν τους βο(υ)λευτές που μόνοι τους ψηφίζουν και μόνοι τους αποφασίζουν για τις αποδοχές τους!!! Κατόπιν έρχονται στον κοσμάκη, κι αυτός τους νομιμοποιεί τα πεπραγμένα τους δια της ψήφου του!!! Καλά να πάθουμε…

Agriada είπε...

Αγαπητέ κ. Γκίνη
Οπως λέει και η παροιμία : "Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".
Έτσι δεν είναι;