20 Αυγούστου 2012

Επιτέλους θετική προοπτική για την τιμή της σουλτανίνας...

Επιτέλους τα πράγματα δείχνουν πως αλλάζουν.....
Χάρη στις καίριες παρεμβάσεις των τοπικών μας "τιμονιέρηδων", όλοι οι παράγοντες της αγοράς των επιτραπέζιων σταφυλιών, δείχνουν να υποχωρούν και να προσφέρουν καλύτερες τιμές στους κορίνθιους σουλτανοπαραγωγούς.

Συγκεκριμένα με τις επίκαιρες επερωτήσεις που κατέθεσαν στο κοινοβούλιο και τις στοχευμένες παρεμβάσεις τους, πέτυχαν το ακατόρθωτο:



  • Ο κος Νίκος "ήπια το αμίλητο νερό", άφησε εμβρόντητους όλους, λέγοντας ότι όλοι οι κορίνθιοι αμπελουργοί δικαιούνται καλύτερες τιμές διότι.... απλά είναι .. "καλά παιδιά"..
  • Ο κος Χρήστος "κάτω από την μηλιά έπεσα", με την παρέμβαση του στην "σκληρή" αγορά της Αγγλίας, άλλαξε τα δεδομένα..... Μέχρι και ο εργοδότης του Antonio Samara(nch) έμεινε -και παλι - άναυδος. Την τελευταία φορά τόπαθε όταν έμαθε για την "αταξία" του Byron και της θυγατέρας του
  • Ο κος Κ.Κ., παρότι ειδικεύεται στην ελαιοκαλλιέργεια, έστειλε την αιχμηρότερη ερώτηση στο κοινοβούλιο, καταλήγοντας με την επαναστατική ρήση "...και εγώ αγρότης είμαι".... Τα λόγια περιττεύουν.
  • Όσο για τον Highlander Βοοκura, στέλνοντας το βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, ανέφερε έξω από τα δόντια (δεν γνωρίζουμε εάν είναι 20 ή 32) : ".......Για όλα φταίνε οι ξένοι!! Fuck!! Να υποχρεωθούν, μέχρι να ξεκουμπιστούν απ' δω να τρώνε ημερησίως απ' 1 κιλό σταφίδα....". Ηταν πλέον θέμα χρόνου να εγερθεί η τιμή της κορινθιακής μας.....ρόγας.
Ίπι-ιπι-ούμε σας ευχαριστούμε!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η ιστοσελίδα http://www.agrofasma.gr/ έχει σκοπό να προβάλλει – παρουσιάσει και προωθήσει – διαφημίσει τα προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η γνωριμία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ προϊόντων με το καταναλωτικό κοινό.