26 Αυγούστου 2012

Δυστυχώς τα καλά τελειώνουν ... γρήγορα

Πολοί είναι οι φίλοι που μας προσάπτουν κατηγορίες ότι με κάποιες αναρτήσεις μας, βλάπτουμε τους Συνεταιρισμούς και το συνεταιριστικό κίνημα εν γένει.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι η προθέσεις μας είναι οι ακριβώς αντίθετες. Με τις παρατηρήσεις μας επιδιώκουμε τη βελτίωση των συνεταιρισμών και όχι την περιθωριοποίηση τους. Αυτό ήδη το πετυχαίνουν - πολύ καλά μάλιστα - άλλοι.....
Είναι επίσης γεγονός ότι σπανίζουν τα συνεταιριστικά στελέχη που αφενός, αναδεικνύουν τα τοπικά τους προιόντα, αφετέρου δε, δεν διστάζουν να ¨σπάσουν¨ αυγά και να βρεθούν αντιμέτωποι με τα διάφορα συμφέροντα.
Ένα τέτοιο στέλεχος είναι ο κ. Τσιάνος Θεόδωρος, τέως (δυστυχώς) πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Νεμέας.
Με λύπη μας, πληροφορηθήκαμε ότι δεν είναι πλέον επικεφαλής του Οινοποιητικού. Το μόνο που ευχόμαστε είναι οι διάδοχοι του να συνεχίσουν την δύσκολη αλλά τίμια και αντρίκια στάση του. Για τον ίδιο ευχόμαστε, να παραμείνει ενεργός απ' όποιο πόστο ο ίδιος επιθυμήσει. Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά εδώ στην Κορινθία τέτοια στελέχη τα έχουμε ανάγκη.
Ακόμη κι αν μας στεναχώρησε με το ζήτημα της οινοποίησης σουλτανίνας και κορινθιακής. Το δίκιο είναι με το μέρος του. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: