19 Φεβρουαρίου 2013

Οι κινητοποιήσεις των κορίνθιων αγροτών γεννούν ελπίδες ή επαναφέρουν φαντάσματα;

Είναι γεγονός ότι δεχθήκαμε τις τελευταίες ημέρες, μερικά "ηλεκτρονικά ραβασάκια", σχετικά με τις προηγούμενες αναρτήσεις μας περί των αγροτικών κινητοποιήσεων και ιδιαίτερα με το μπλόκο που δημιουργήθηκε στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών (ελληνιστή McDonalds). Θα παρακαλούσαμε ειδικά τον έναν αποστολέα (ξέρει αυτός) να σταματήσει πάραυτα τις απειλές ή να τις απευθύνει προς άλλη κατεύθυνση.

Προφανώς η ελληνική γλώσσα που χρησιμοποιούμε στην "Αγριάδα", του είναι δυσνόητη.

Επίσης αρκετοί συμμετέχοντες στο μπλόκο, διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν δημοσιεύονται τα αιτήματα τους, την ίδια στιγμή που κάποιοι προωθούν την προβολή τους ή όχι;
Τελικά τα αιτήματα είδαν το φως της δημοσιότητας, μόλις χθες, όχι από ενημερωτική ή ειδησεογραφική ιστοσελίδα ή blog, αλλά από "τους συνήθεις ύποπτους" Αρμονίστες του Ξυλοκάστρου. Βλέπε εδώ: 
http://armoniki.blogspot.gr/2013/02/blog-post_18.html

Παρά ταύτα, έχουμε σοβαρές ενστάσεις, για τον τρόπο αλλά και για την ουσία μέρους των 15 αιτημάτων. Θα αναλύσουμε τις σκέψεις μας, σε λίγες ώρες.

Ταυτόχρονα δημοσιεύονται κείμενα του στυλ:
http://korinthiannews.gr/?p=93157

Ενώ αρκετοί στο μπλόκο συζητούν τι έχει γίνει με την παρακάτω υπόθεση;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=25148

Στόχος μας δεν είναι να πλήξουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά ευχής έργον, όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα αγροτικά κοινά της Κορινθίας, να είναι πρόσωπα "υπεράνω πάσης υποψίας" ή απαλλαγμένα από βαρίδια.....
Εξυπακούεται ότι θα δημοσιεύσουμε τις αντιρρήσεις ή επεξηγήσεις των "θεσμικών".



Τέλος, οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τον συνάδελφο από το Κιάτο που στο ακόλουθο βίντεο του korinthostv.blogspot.gr, χωρίς κούφιους παλικαρισμούς και απειλές δίχως αντίκρυσμα, μιλώντας απλά, "ενοχοποίησε" και τον εαυτό του, σχετικά με το θέμα της παρακόλυσης της συγκοινωνίας (βλέπε 1:37 λεπτά στο βίντεο).


Δεν υπάρχουν σχόλια: