12 Απριλίου 2009

Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω.......



Τελευταίως και ιδιαίτερα από χθες, είμαστε δέκτες αρκετών emails, που αναρωτιούνται για τον τόπο καταγωγής μας και για το ποια είναι η σχέση μας με τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου και Κορίνθου.
Ελπίζουμε πως η Σαββατιάτικη αποχή από τις καφετέριες και τους καφέδες, η απότομη δηλαδή έλλειψη καφεΐνης, που πιθανόν να δημιουργεί μειωμένη αντίληψη και ευστροφία, να μην ευθύνεται , για αυτές τις απορίες. Κάποιοι επιλέγουν το δένδρο από το δάσος. Δικαίωμα τους. Όπως και δικαίωμα μας να δημοσιεύουμε, αυτά που γνωρίζουμε από την ενασχόληση μας με το αγροτικό επάγγελμα, αυτά που μεταξύ μας κουβεντιάζουμε, αυτά που βρίσκουμε από άλλες πηγές και αυτά που αρκετοί φίλοι μας πληροφορούν.
Όπως γράφαμε στην πρώτη μας ανάρτηση : "Σαν γνήσιο ζιζάνιο….ας καταπνίξουμε την αδράνεια και την άτυπη ομερτά που υπάρχει στην Κορινθία μας και όχι μόνο……". Δεν θεωρούμε ότι πράττουμε κάτι ηρωικό, αυτό άλλωστε αυτοαναιρείται λόγω της συνειδητής ανωνυμίας μας.
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλους αυτούς που είχαν την ευγενή καλοσύνη, να ασχοληθούν με την Αγριάδα:
Δεν έχουμε καμία σχέση με τις ΕΑΣ Κιάτου και Κορίνθου και φυσικά δεν επιθυμούμε τις καρέκλες των αντίστοιχων Προέδρων. Οι αγροτοεπαγγελματικές μας δραστηριότητες βρίσκονται κάπου ενδιάμεσα του Κιάτου και της Κορίνθου. Για να βοηθήσουμε περισσότερο, διοικητικά και συντεχνιακά ανήκουμε στην Ένωση που πρόσφατα εζήτησε με περίεργο τρόπο υπέρογκα ποσά από τους πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς της, για την κάλυψη αδικαιολόγητων χρεών και υποχρεώσεων της. Ok;;;;;;
Ουφ, ξαλάφρωσε η μεσούλα μας. Μας έφυγε ένα μικρό βάρος.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: