9 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση Σφεντόνας προς Αγριάδα


Αγαπητή Αγριάδα,

Η καλόπιστη κριτική και τα σχόλια -όπως είναι τα δικά σας- μας κάνουν πάντα καλλίτερους και σοφότερους.

Σας λέω με ειλικρίνεια ότι δεν υπάρχει ούτε κολοτούμπα ,ούτε σκύψιμο κεφαλής ,ούτε διαβολάκος με ποδαράκια στην περίπτωση της ΣΚΟΣ ΑΣΕ.
Μάλιστα την εποχή των αποκαλυπτικών μας ρεπορτάζ είχαμε απειληθεί και με μηνύσεις για δήθεν εξυβρίσεις, παραβίαση προσωπικών δεδομένων κ,λ,π

Δύο πράγματα μας εκνεύρισαν αφάνταστα με αυτή την ιστορία.
Πρώτα  η υποκρισία κάποιων καταγγελόντων την οποία αντιληφθήκαμε αρκετά αργότερα, αφού είχαν ως στόχο το προσωπικό όφελος και ήταν εκείνοι που ενώ εξόρκιζαν το σκάνδαλο "Παπαβασιλείου" είχαν οι ίδιοι πρωταγωνιστήσει για την περίφημη αγοραπωλησία!
Και δεύτερο οι "ηρωισμοί" τύπου βουλευτή Νικολόπουλου που μετά από ένα χρόνο από την επικαιρότητα των γεγονότων κάνει ερώτηση γιαυτά που ακριβώς είχαμε βγάλει στον αέρα πριν 12 και πλέον μήνες χωρίς να τα αναιρέσουμε ποτέ .Δεν είναι λογικό να διερωτηθούμε τι εξυπηρετούν αυτές οι ετεροχρονισμένες αποκαλύψεις;

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια περί εμπειρίας μας κ.λ.π αλλά στον τομέα των αγροτικών θεμάτων σίγουρα γνωρίζουμε πολύ λιγότερα πράγματα απ'ότι εσείς.
Γιαυτό και με χαρά μας θα φιλοξενούμε πάντα τις απόψεις σας όποιες κι αν είναι αυτές ,έστω και διαφορετικές από τις δικές μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι τιμούμε βαθύτητα την ενημερωτική δουλειά περί τα αγροτικά που κάνετε στην αγριάδα.

Είμαι πεποισμένος από τα γραφόμενά σας ότι και εσείς γνωρίζετε τον δικό μας αγώνα για ελεύθερη και πολύπλευρη ενημέρωση. Με τα όποια λάθη και παραλείψεις μας.
Μην μας καταλογίζετε όμως πρόθεση και σκοπιμότητα γιατί είναι άδικο.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας για καλές γιορτές,  τις οποίες και ανταποδίδουμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση
Λάκης Γιαννιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: