12 Ιανουαρίου 2011

Για μια ακόμη φορά οι ... σύντεκνοι της Κρήτης κοιτάνε την πάρτη τους. Οι Κορίνθιοι τι κοιτάνε ;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ν.Κρήτης, η διοίκηση της ΚΣΟΣ (Κοινοπραξία Συνεταιριστικών Οργανώσεων Σουλτανίνας) με τον γνωστό της Πρόεδρο κ. Μανώλη Γαβαλά (πρώην Πρόεδρος της Ελαιουργικής, νυν Πρόεδρος της ΕΑΣ Ηρακλείου επι σειρά δεκαετειών....), ετοιμάζεται να καταθέσει, ακόμη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την πρόταση-μελέτη για την αναγνώριση της κρητικής σταφίδας ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ)

Η πρόταση θα κατατεθεί στην Ε.Ε., ενώ αναμένεται να τύχει θετικής ανταπόκρισης, μιας και δεν υπάρχει ανταγωνιστική σχετική πρόταση από άλλη περιοχή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΣΟΣ κ. Μανόλη Γαβαλά, το εγχείρημα αυτό εντάσσεται σε μια νέα ολοκληρωμένη στρατηγική, με στόχο την επανατοποθέτηση του ιστορικού προϊόντος της Κρήτης στις αγορές. Η ΚΣΟΣ προσβλέπει, σε συνεργασία με ομάδα παραγωγών, στην παραγωγή συγκεκριμένων ποσοτήτων πιστοποιημένης σταφίδας, κάτι φυσικά που θα δώσει τη δυνατότητα στην Οργάνωση να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και στους ίδιους τους παραγωγούς να πετύχουν πολύ ψηλότερες πλέον τιμές.

Σχόλιο Αγριάδας Νο1 : Αφιερώνουμε την πρόταση ... "δεν υπάρχει ανταγωνιστική σχετική πρόταση από άλλη περιοχή" σε όλους τους πρώην και νυν: 
  • Προέδρους των Ενώσεων της Κορινθίας, 
  • Πολιτικό προσωπικό του Νομού (Βο(υ)λευτές και Νομάρχες), και
  • στους Καποδιστριακούς Δημάρχους
  • στους Καλλικρατικούς Δημάρχους, που όρισαν Αντιδημάρχους με αρμοδιότητες για τα πάντα, εκτός της Αγροτικής Ανάπτυξης, παρά την επιστολή που τους έστειλε ο Υπουργός κ. Σκανδαλίδης.
  • και φυσικά σε όσους "κυκλοφορούν" με τον τίτλο του "....περιφερειάρχη" (σαν πρόθεμα βάλτε ότι θέλετε)
Αφήστε τις Καρέκλες σας και κάντε ΜΙΑ (ναι μόνο ΜΙΑ) ενέργεια προώθησης κάποιου Κορινθιακού προιόντος στα επόμενα ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!


Σχόλιο Αγριάδας Νο2: Ποιοί είναι οι αντιπρόσωποι των Κορινθιακών Ενώσεων στην ΚΣΟΣ ; Υπάρχει Κορίνθιος στο Δ.Σ της; Τι προτάσεις έχουν υποβάλλει ή δημοσιοποιήσει στο παρελθόν για την προώθηση των κορινθιακών συμφερόντων; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: