15 Ιανουαρίου 2011

Αλκυονίδες μέρες πολιτισμού…

Η ομάδα πολιτισμού «+τοπία» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, οργανώνει και σας καλεί σε ένα πολιτιστικό διήμερο στο Intro Art Café, στην πλατεία Ξυλοκάστρου την Πέμπτη 20/1 και την Παρασκευή 21/1/2011.

Πέμπτη 20/1/2011 9:30μμ

“La Bruja Muerta” - B.D.Foxmoor και Jamoan

Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας”Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας. Εκτός από το project αυτό, θα ακουστούν κι άλλα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του B.D.Foxmoor, επίτηδες διαλεγμένα για το ύφος  της βραδιάς αυτής. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η



Παρασκευή 21/1/2011 9:30μμ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αργύρη Χιόνη : «Ότι περιγράφω με περιγράφει». 

Η τελευταία ποιητική συλλογή του Αργύρη Χιόνη, συνοδεύεται από CD όπου ο ποιητής απαγγέλλει ποιήματά του και υπάρχουν και δύο μελοποιημένα ποιήματα από το ΝΙΚΟ ΖΟΥΔΙΑΡΗ (τραγούδι: Χρήστος Θηβαίος) και το ΦΟΙΒΟ ΒΛΑΧΟ. Αυτά, θα τα ακούσουμε ζωντανά από τον ποιητή και τους καλλιτέχνες, που θα παραβρεθούν στην παρουσίαση. Εννοείται και εδώ …ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Intro Art Café, Πλατεία Ξυλοκάστρου.
Τηλ. 2743025140

Δεν υπάρχουν σχόλια: