2 Ιουνίου 2009

Πρόσκληση - Παράκληση προς όλους τους Προέδρους των Ενώσεων



Κ.κ. Παπαλέκα, Παπαβασιλείου, Γκόλια, Μπαρλιά και Γεωργούση,

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ, ότι ο πρόεδρος της κ. Καραμίχας έχει ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επισκέψεις σε κάποιες περιοχές της χώρας, με σκοπό να εισακούσει τις απόψεις των αγροτών και των φορέων τους, σχετικά με το ποιά Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) επιθυμούμε, για μετά το 2013.

Μία απο τις περιοχές που σχεδιάζεται να επισκεφθεί είναι και η Κόρινθος.

Επ'ευκαιρίας λοιπόν, αυτής της επίσκεψης, οφείλεται κ.κ. Πρόεδροι των Κορινθιακών Αγροτικών Ενώσεων να μαζέψετε τα μέλη σας (πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς) αλλά και μεμονωμένους αγρότες, ώστε μέσα από την έγκυρη ενημέρωση που θα παρέχετε αλλά και από την δημιουργική συζήτηση που πρέπει να επιδιώξετε, να παραχθεί ή όσο το δυνατόν πλατιά και ενιαία άποψη ολόκληρης της Κορινθίας, σχετικά με το τι συμφέρει τον Νομό μας και φυσικά τους αγρότες μας, να αλλάξει ή όχι στην επερχόμενη νέα Κ.Α.Π.

Αντί λοιπόν να μαζευτείτε κάποιον πρωινό στην Νομαρχία προωθώντας προς τα τοπικά ΜΜΕ τις αφεντιές σας, μαζί και τους πολιτικούς σας προστάτες, ας προωθείστε για πρώτη φορά τις εμπεριστατωμένες και μαχητικές θέσεις των αγροτών της Κορινθίας.

Με ελπίδα

Αγριάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: