15 Ιανουαρίου 2010

Κορινθία - Κρήτη: 0 - 20


Από τον ΕΛΓΑ, θα δοθούν 12 εκατομ. ευρώ, στους δικαιούχους αμπελουργούς της Κρήτης,μέσα στον Γενάρη, σαν αποζημίωση για τις βροχοπτώσεις του Σεπτεμβρίου.Το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Στην Κρήτη ήδη έχουν λάβει 5,150 εκατ. ευρώ, για τον ίδιο λόγο....(Δεκ. 09)

Στην Κρήτη,οι αμπελουργοί και οι θεσμικοί τους εκπρόσωποι, εξέφρασαν ήδη την αγανάκτηση τους, σχετικά με τα ποσοστά των εκτιμώμενων ζημιών και την ανά κιλό τιμή των σταφυλιών τους που βασίστηκε και το τελικό ποσό της αποζημίωσης που είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σημειώστε ότι στην Κρήτη, εισέπραξαν το 60% της ενιαίας ενίσχυσης (επιδότησης), λόγω του ότι οι Ενώσεις τους εμφάνισαν, μεγαλύτερη πρόοδο στην ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων.

Στην Κορινθία έως τώρα έχουμε λάβει σαν αποζημίωση ΜΗΔΕΝ ευρώ και την .... μπανάνα του Λέλου.

Στην Κορινθία, οι θεσμικοί παράγοντες των αγροτών, σφυρίζουν αδιάφορα, έχοντας "λερωμένη την φωλιά τους" αλλά και λόγω ανικανότητας.

Στην Κορινθία εισπράξαμε το 40% της ενιαίας ενίσχυσης που δικαιούμαστε, αντί για το 100%. Κανένας δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη. Μήπως πάλι φταίνε οι "συνήθης ύποπτοι"¨, η Βρυξέλλες, η Αθήνα, η Νέα Υόρκη, τα Σκόπια, και το Βατικανό μαζί με τον Πάπα ;;;

Τελικά μια βροχή, μόνο μας σώζει....

Αγαπητοί συνάδελφοι Κορίνθιοι αγρότες, συγνώμη για την ενόχληση. Συνεχίστε τον υπνάκο σας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: