18 Μαρτίου 2010

Υπόλοιπο επιδοτήσεων. Υπάρχει πρόβλημα ;

Σιγά σιγά, έστω και καθυστερημένα, πληρώνεται το υπόλοιπο 60% στους δικαιούχους της ενιαίας ενίσχυσης του 2009 για την Κορινθία.
Έως τώρα δεν έχουμε αντιπροσωπευτική εικόνα για τον Νομό μας και εάν όλα πηγαίνουν ομαλά.
Όποιος ή όποια θεωρεί ότι το ποσό που έχει μπει στον λογαριασμό τους δεν ανταποκρίνεται στο 60% της επιδότησης, μπορεί να μας ενημερώσει μέσω του email μας.

Τελειώνοντας,θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε τον προβληματισμό μας, σχετικά με την εξαίρεση τριών νομών από την πληρωμή.
Συγκεκριμένα στους νομούς Λακωνίας, Κιλκίς και Κέρκυρας, οι δικαιούχοι παραγωγοί του υπολοίπου της επιδότησης, θα πληρωθούν με μεγαλύτερη καθυστέρηση, γύρω στο Πάσχα δηλαδή. Ο λόγος είναι ότι στους συγκεκριμένους νομούς, υπάρχει μεγάλο ποσοστό (πάνω από 20 -30%) μη επιλέξιμων, αγροτεμαχίων ή τμημάτων τους, που προέκυψε από την πρόσφατη ψηφιοποίηση. Υπήρχε λοιπόν ο κίνδυνος, παραγωγοί που έχουν "πρόβλημα" με τα μη επιλέξιμα, να αντίκρυζαν μειωμένα ποσά στον τραπεζικό τους λογαριασμό, προτίμησαν να καθυστερήσουν κάποιες ημέρες την καταβολή των χρημάτων, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.

Επειδή είμαστε εκ φύσεως .... κακόπιστοι, μας δημιουργήθηκαν 2 απορίες:
  1. Υπάρχει κάποιος Χριστιανός ή αλλόθρησκος, που μπορεί να μας δώσει (ή σε οποιονδήποτε άλλον) τα τελικά ποσοστά της ψηφιοποίησης (επιλέξιμα - μη επιλέξιμα) στην Κορινθία ;
  2. Αποτελεί σύμπτωση ότι οι προαναφερόμενοι νομοί, συνδέονται με κάποια πρόσωπα κλειδιά στον αγροτικό χώρο; Λακωνία - Καραμίχας (ΠΑΣΕΓΕΣ), Κιλκίς - Κιλτίδης, Τσιτουρίδης, Κέρκυρα - Δρυς. Σύμπτωση ή ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: