19 Ιουνίου 2009

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του....Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.

Ακολουθώντας την πάγια (και ορθή μόνο για αυτούς) τακτική, οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Κορινθίας αλλά και όλης της Πελοποννήσου (σύμφωνα με το δελτίο τύπου), εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα μαζεύτηκαν χθες το απόγευμα στην ΕΑΣ Κορίνθου, για να ακούσουν τους πεφωτισμένους κ.κ. Καραμίχα (πρόεδρο ΠΑΣΕΓΕΣ) και Κολυβά (μόνιμος υπάλληλος της ΠΑΣΕΓΕΣ στις Βρυξέλλες), για το μετά το 2013 μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τις θέσεις των ελληνικών αγροτικών φορέων.

Καταρχήν διαβάστε τα δύο δελτία τύπου της ΠΑΣΕΓΕΣ για την συγκέντρωση στην Κόρινθο αλλά και την προχθεσινή που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εδώ το πρώτο: http://www.paseges.gr/portal/cl/co/e0ea619b-fc7a-424e-93de-998524e45058 ,
εδώ το δεύτερο: http://www.agronews.gr/content/view/48409/36/lang,el/,

...πανομοιότυπα τα ποιηματάκια, έτσι; Το γραφείο Τύπου της ΠΑΣΕΓΕΣ πρέπει να ιδρώνει αρκετά , έ;

Η "Αγριάδα" ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό από τις 2 Ιούνη (http://agriada.blogspot.com/2009/06/blog-post.html ) ζητώντας από όλους τους προέδρους των Κορινθιακών Συνεταιριστικών Ενώσεων, να ενημερώσουν και να συλλέξουν τις απόψεις από τα μέλη τους.
Και μην μας πουν, ότι δεν γνωρίζουν το θέμα, γιατί θα φάνε χοντρό κράξιμο....

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι "Πατερούληδες" κάθε απόχρωσης απέθαναν.

Οι εποχές που οι "ενημερωμένοι" και αυτοβαπτιζόμενοι ως "έμπειροι" κατέβαιναν στην επαρχία για να περάσουν την γραμμή τους, έχει τελειώσει.

Ενημερώστε λοιπόν τώρα τους αγρότες της Κορινθίας.

Δημοσιεύστε κύριοι Πρόεδροι των Ενώσεων τις προσωπικές σας θέσεις επί του αντικειμένου.

Μην φιμώνετε για μια ακόμη φορά τον Κορίνθιο Αγρότη.

Φτάνει πιά !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: