28 Ιουνίου 2009

Ετσι για πλάκα....

Αφού όλα μας τα προιόντα πάνε....μια χαρά, είπαμε να γελάσουμε λιγάκι.

Αφού ανοίξετε την παρακάτω ιστοσελίδα, μην πειράξετε καθόλου το παράθυρο που θα ανοίξει.. απλά απολαύστε το..

http://users.telenet.be/kixx/

Καλή εβδομάδα σε όλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δεν υπάρχει απόρρητο για τους blogers, σύμφωνα με γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά, ο οποίος θεωρεί ότι χωρίς άδεια της Αρχής Διασφάλησης και Απορρήτων Επικοινωνιών, μπορούν να εντοπίζονται τα στοιχεία του προσώπου που κρύβεται στο δια-δίκτυο, εφόσον υπάρχει καταγγελία.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με γνωμοδότηση του προς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θεωρεί ότι το απόρρητο των επικοινωνιών, αν τελείται αδίκημα, όπως αυτό της εξύβρισης ή της συκοφαντικής δυσφήμησης, δεν καλύπτει την επικοινωνία μέσω του δια-δικτύου και τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο συνδρομητών και τηλεφωνικούς αριθμούς.
Σύμφωνα με τον κ. Σανιδά οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές Αρχές δικαιούνται να ζητούν από τους παρόχους της επικοινωνίας, μέσω του δια-δικτύου τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί άδεια της Αρχής." ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ..ΟΙ.

Agriada είπε...

Να το πάρω σαν συμβουλή ή σαν ...απειλή;
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...