7 Φεβρουαρίου 2011

Κάλλιο αργά παρά ποτέ κ. Γ. Δέδε .....

Θετική η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε, στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Αγροτική Ανάπτυξη με βασικούς εισηγητές τους κκ. Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Κώστα Σκανδαλίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θετική από τη άποψη ότι ανέφερε δημόσια και ενώπιον του Υπουργού κ. Σκανδαλίδη, σημαντικά ζητήματα που αφορούν την αγροτική οικονομία της Κορινθίας, και που δεν απασχολούν πολλούς, όπως:
  • το Κονιάρειο Ινστιτούτο, επισημαίνοντας ότι δύναται να γίνει Ινστιτούτο όλων των αγροτικών προιόντων της Πελ/σου, 
  • την Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου, επισημαίνοντας ότι μπορεί να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα δυναμικό Δημοπρατήριο κορινθιακών - και όχι μόνο - αγροτικών προιόντων.
Παράλληλα καυτηρίασε την στρεβλή αγροτική πολιτική και ιδιαίτερα την διαχείριση της στην Κορινθία κατά την δεκαετία του 80 και του 90.......
Μα θα μου πείτε, ότι ο κ. Αντιπεριφερειάρχης διατέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος, γραμματέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, και γενικότερα κομματικό στέλεχος αρκετά χρόνια. Γιατί τα θυμήθηκε τώρα; Μήπως είναι αργά ; Ίσως ναι ίσως όχι; Εδώ ολόκληρη Κανέλη θυμήθηκε στα ώριμα της χρόνια την προλεταιριακή της "καταγωγή".
Για μας στην "Αγριάδα" δεν αποτελεί αδίκημα η αργοπορημένη εμπέδωση της "αλήθειας", αλλά η εφαρμογή της....... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: