21 Νοεμβρίου 2009

Ζε-μαινόμενος ή Ζεμενό-μενος

Έκπληκτοι διαβάζουμε τα δημοσιεύματα σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στο Ζεμενό Κορινθίας. Ειλικρινά έχουμε μπερδευτεί. Απλά και σταράτα ρωτάμε:
Αυτό που έχει συμβεί ως τώρα, είναι, αντί να τιμωρηθούν άμεσα οι παραγωγοί που εξαπάτησαν πολλάκις , με σοβαρά ποσά τον ΕΛΓΑ και κατ' επέκταση τους συγχωριανούς και συναδέλφους τους, τελικά τιμωρούνται οι καταγγέλλοντες αγρότες;
Δώστε μας περιθώριο ολίγων ημερών δια να σχολιάσουμε .....
Έως τότε χαρίζουμε σε όλους τους Ζεμενίτες ....... μνήμες ...... φωτογραφικές. Από το βιβλίο με τίτλο "Εικόνες της Ελλάδος" του Frederic Boissonnas.
Ζεμενό 106 χρόνια πριν.....



1 σχόλιο:

ginisg είπε...

Αγαπητή Αγριάδα,

Μέρα με τη μέρα που περνά γινόμαστε πλέον μάρτυρες ενός καλά προμελετημένου, άψογα σχεδιασμένου και με χειρουργική ακρίβεια εκτελεσμένου εγκλήματος που λαμβάνει χώρα στο Ζεμενό και αφορά την «ΤΙΜΩΡΙΑ» όποιων αποκάλυψαν το σκάνδαλο του ΕΛΓΑ. Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες (ίσως αργότερα, όταν κριθεί σκόπιμο να γίνει) παρά μόνο και μόνο ενδεικτικά θα παραπέμψω σε δημόσια δήλωση – Δελτίο τύπου του πολιτευτή και υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. (τότε κυβέρνησης) κυρίου Στέλιου Μάρκελλου την 17/05/2009, και ενώ είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, ο οποίος χαρακτηριστικά μίλαγε για «…ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ»!!! (βλέπε http://solygeia.steliosmarkellos.gr/?p=24)