18 Νοεμβρίου 2009

O tempora o mores


Στο τοπικό κανάλι TOP CHANNEL, φιλοξενήθηκε το πρόσωπο της εβδομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Κιάτου κ. Κώστας Παπαβασιλείου. Ειλικρινέστατα δίχως κακοπιστία, αναμέναμε την αντίδραση του, στα όσα, μερίδα του κορινθιακού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και εμείς του καταμαρτυρούμε.

Δεν γνωρίζουμε εάν η επιχειρηματολογία που ανέπτυξε, ήταν δικής του εμπνεύσεως ή ενός νομικού του συμβούλου, σημασία όμως έχει ότι μας απογοήτευσε πλήρως. Ούτε ένα στοιχείο που να τον δικαιώνει. Το γνωστό και πεπερασμένο επιχείρημα της συκοφαντίας και της δήθεν ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον του, δεν πείθει κανέναν. Γιατί ακόμη και εάν έχει δίκιο και διαθέτει φυσικά αποδείξεις, γιατί δεν ξεσκεπάζει τους φερόμενους ως εκβιαστές; Παράλληλα δε να απαντήσει στις κατηγορίες δίνοντας στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την αγορά από την ΣΚΟΣ του εργοστασίου του αδελφού του και την πληρωμή ή όχι του προστίμου των 1,8 εκατ ευρώ από την ΣΚΟΣ και πάλι για τον αδελφό του.

Απλά αναρωτιόμαστε:
Σύμφωνα με την λογική Παπαβασιλείου, ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ που υπέβαλλαν επερώτηση στο Κοινοβούλιο,που αποσκοπούν; Εκβιάζουν και αυτοί τα αδέλφια Παπαβασιλείου; 'Η παραπλανήθηκαν δύο κοινοβουλευτικά κόμματα;

Έχουμε την αίσθηση ότι τούτος ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και επίπονος για κάποιους.

ΥΓ: Το βίντεο είναι από thimiost.

Δεν υπάρχουν σχόλια: