23 Απριλίου 2010

Και τώρα κ. Γκόλια τι ; Θα προσφύγεις στο ...... Δ.Ν.Τ.;

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του Diogenis-Press, η γνωστή και πάγια τακτική του προέδρου της ΕΑΣ Ξυλοκάστρου κ. Γκόλια, αλλά και των ομοϊδεατών του, έπεσε στο κενό.
Ήταν απόλυτα λογικό, η ελληνική δικαιοσύνη να αθωώσει αρθογράφο και εκδότη (κ.κ. Σιώκο και Λάμπρου) της κορινθιακής εφημερίδας "ΣΦΗΚΑΣ" οι οποίοι, έκαναν ότι θα έπρεπε τόσα χρόνια άλλοι(-ες) συνάδελφοι(-ες) τους εδώ στην Κορινθία. Να αποκαλύπτουν και όχι να συγκαλύπτουν τις ανομίες ή τις εγκληματικές παραλείψεις των θεσμικών παραγόντων του κορινθιακού αγροτικού συνεταιριστικού κινήματος.
Δεν είναι δυνατόν να εκθειάζουμε συνεχώς τους ανύπαρκτους, να προβάλουμε ως αγωνιστές και υπερασπιστές των δικαίων των κορίνθιων αγροτών, τους τραμπούκους, αυτούς που η λέξη σοβαρότητα, επιμονή, γνώση και κυρίως δημοκρατία και ήθος, λείπουν από τα ούτως ή άλλως ελάχιστα προσόντα τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ η κορινθιακή αγροτική παραγωγή ήταν και είναι ποιοτικότατη, κανένας κορινθιακός συνεταιριστικός φορέας δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίσει να διαχειριστεί, να προωθήσει και να προσθέσει την απαιτούμενη υπεραξία που της αρμόζει. Το ίδιο δυστυχώς και η μεγάλη πλειοψηφία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.....

Με το συμπάθειο κ. Γκόλια και λοιποί πρόεδροι των Ενώσεων..... την επόμενη φορά που θα νοιώσετε ότι κάποιοι σας κριτικάρουν αιχμηρά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο αρχαιοελληνική τακτική της πειθούς  μέσω επιχειρημάτων αλλά και μέσω των έργων σας. Τα άλλα είναι .... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .... ή τσάμπα μαγκιά ........εκτός εάν θεωρείτε ότι όλοι που φορούν παντελόνια τα φορούν από ... συνήθεια και όχι επειδή έχουν επίγνωση του .... πραγματικού αντρισμού τους.

Και όπως καταλήγει η ανάρτηση του Διογένη, στις 24 του Ιούνη, θα έχουμε την συνέχεια του σήριαλ ΣΚΟΣ-Μπαμ Μπουμ ή αλλιώς .....τα καλύτερα έπονται !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: