29 Απριλίου 2010

Χωρίς σχόλια από εμάς ........

...... από τους 200 εκδρομείς όμως ; Διαβάστε, κλείστε τα ματάκια σας και σκεφτείτε για κάποια δευτερόλεπτα........ Αξίζει τον κόπο να ζορίσετε λίγο το ........ "νιονιό" σας !!!
Σε ευχαριστούμε συνάδελφε Γκίνη. Μόνο και μόνο που έχεις την παληκαριά να δημοσιεύεις ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ανώνυμα όπως εμείς. Μόνο για αυτό έχεις τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ μας !!

Από το ιστολόγιο της Αρμονικής Ανάπτυξης :

ΠΑΠΑΛΑ!!! – ΠΑΠΑΛΑ!!! – ΠΑΠΑΛΑ !!!
του Γιώργου Γκίνη

Αντί για το γνωστό παλιό λαϊκό άσμα: «Όπαλαλα, όπαλαλα, μ’ έχει τρελάνει μια ξανθιά…» η (όχι ξανθιά) Υπουργός μας επί των Αγροτικών σήμερα επισημοποίησε στους Κορίνθιους Αγρότες που ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ τους  (δηλ. οι Αγροτοπατερούληδές μας – όχι όλοι, αναζητείται ο Κορίνθιος) την επισκέφθηκαν στην Αθήνα για το γνωστό θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, τους σιγανοψιθύρισε: ΠΑΠΑΛΑ!!! Ότι πήρατε, πήρατε!!!

Βέβαια για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αυτό δεν απετέλεσε έκπληξη. Βέβαια ο ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α. ΜΑΣ δεν …συνόδευε τους Κορίνθιους!!!Βέβαια ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ δεν …έκλεισε το ραντεβού και δεν …ήταν παρών!!!Βέβαια η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ δεν …ομόρφυνε με την παρουσία της!!!Βέβαια ο Συμπολιτευόμενος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ δεν …παρευρέθη!!!Βέβαια ο επί των ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ της Ν.Δ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ …παρέστη!!!Βέβαια οι ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΜΑΣ δεν …γνώριζαν!!!
Και βέβαια όλοι αυτοί από το βράδυ και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν …από τα ΜΜΕ ΜΑΣ (κυρίως τοπικά), να μας εξηγήσουν, να μας συμπαρασταθούν, να μας στηρίξουν, να μας …ξεσηκώσουν, να μας νουθετήσουν, να μας …υποσχεθούν, να μας βοηθήσουν, να μας …χρυσώσουν το χάπι και ότι άλλο απρόβλεπτο με …ΑΝΟΙΚΤΟ το στόμα θα παρακολουθήσουμε από τις οθόνες μας και όχι μόνο τις επόμενες ώρες, μέρες, νύχτες!!!

Τελικά είναι η ώρα των ευθυνών!!! Είναι η ώρα που οι πραγματικοί Κορίνθιοι Αγρότες (με Α κεφαλαίο) πρέπει να επωμιστούν τις ευθύνες που τους βαρύνουν!!! Είναι ώρα έστω και τώρα (κάλιο αργά παρά ποτέ), οι υγιείς σκεπτόμενοι αγρότες της Κορινθίας, να πάψουν να ελπίζουν σε θαύματα!!! Θαύματα τη σήμερον ημέρα σε τούτον εδώ τον τόπο που λέγετε ΚΟΡΙΝΘΙΑ δεν γίνονται!!! Το μόνο θαύμα που μπορεί να γίνει είναι τους πολυθεσίτες και παχυλά αμειβόμενους προέδρους των ΕΑΣ του νομού Κορινθίας να τους πάρουν πλέον «ΧΑΜΠΑΡΙ» και οι τελευταίοι Κορίνθιοι Σκεπτόμενοι – Υγιείς Αγρότες, να καταλάβουν διαχρονικά (ίσως από την περίοδο της φωτιάς του 2000) τι παιχνίδια παίζουν στην πλάτη τους.

Κύριοι πρόεδροι των ΕΑΣ κλπ συγγενείς, αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για μας και τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας στα φίλα προσκείμενα προς εσάς τοπικά ΜΜΕ, και απολαύστε τα έσοδά σας από τις εκτός ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ επιχειρήσεις σας και δραστηριότητές σας.
Πλέον ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ!!!

Ζεμενό 28 Απριλίου 2010   Γιώργος Γκίνης , Αγρότης

1 σχόλιο:

ginisg είπε...

Να ’σαι καλά, σ’ ευχαριστώ.

Ααα!!! Και που ’σαι…

Πάμε ένα στοιχηματάκι πως «προγραμματίζουν» να κλείσουν και τον ΙΣΘΜΟ;

Ποιοι; Μα εδώ είναι το στοίχημα!!!


Φιλικά
Γιώργος Γκίνης