27 Νοεμβρίου 2009

Μανωλάκης, Μπαρλιάς, για ΣΚΟΣ



Από την "Σφεντόνα" διαβάσαμε και ακούσαμε τους 2 θεσμικούς παράγοντες του Νομού Κορινθίας, τον βουλευτή κ. Μανωλάκη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ Κορίνθου κ. Μπαρλιά, να επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά ότι, σε τούτο εδώ τον Νομό, δεν χρειάζεται να μιλάμε για σημαντικά ζητήματα.
Καταρχήν από τον πρόεδρο της συγκεκριμένης ΕΑΣ, δεν αναμέναμε κάτι πιο διαφωτιστικό. Δεν το συνηθίζει άλλωστε. Το μόνο που ακούσαμε ήταν για ....... την ακίνητη περιουσία της ΣΚΟΣ (!!). Real estate, μα εντελώς real . Καμία αναφορά για το μέλλον του προιόντος και τους ίδιους τους παραγωγούς.
Από τον εκπρόσωπο του "λαού" της Κορινθίας Άγγελο Μανωλάκη, ο οποίος "καλύπτεται και με ένα άσυλο - αν δεν απατόμαστε - δεν περιμέναμε τέτοια δήλωση. Στην ουσία είπε ότι επέβαλε το πρόστιμο (που του το επέβαλε τότε το Υπουργείο Γεωργίας), αλλά τσιμουδιά για:
  • την μετέπειτα "περίεργη " καθυστέρηση στην διαλεύκανση της υπόθεσης Παπαβασιλείου-ΣΚΟΣ
  • γιατί από την στιγμή που έφυγε από Νομάρχης, δεν ενημερώθηκε από καμία πλευρά για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν του ζητήσαμε πόρισμα. Απλή εκτίμηση ή συμβουλή. Εκτός εάν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ είναι μικρό για τον βουλευτή. Να μας πει τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό ή όχι απαραίτητα;
  • πως ζητούνται από αγρότες στην Βόχα, να επιστρέψουν ποσά (500 ως 5000 €), όταν ο Παπαβασιλείου,όχι μόνο δεν πλήρωσε, αλλά επιβραβεύθηκε από την ΣΚΟΣ.
Οταν κ. Μανωλάκη ενημερώνεσαι για την πιο απίθανη εκδήλωση ή κοπή πίτας, στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Κορινθίας, για ένα τέτοιο μέγα θέμα, ...... δεν είδα, δεν άκουσα και δεν διάβασα;
Να μας συγχωράτε βρε παιδιά, αλλά καμιά φορά καλύτερα να ακολουθείτε το απόφθεγμα του Ευριπίδη: " Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε." (Ή να λες κάτι καλύτερο από την σιωπή ή να σωπαίνεις).
Εκτός εάν στέλνουμε σήματα ..... μορς.....προς κάθε αποδέκτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας έχει το βλέμμα της αγελάδας και ο άλλος της αλεπούς.
Κατά τα άλλα περιμένουν το πόρισμα του ελέγχου. Βρε ουστ!!!!