9 Μαρτίου 2010

Την περιμένουμε πως και πως....

Δεν γνωρίζουμε εάν έχει βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες ή εάν έχει κυκλοφορήσει σε DVD. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσουμε, με οιονδήποτε τρόπο, την πολυαναμενόμενη ταινία - ντοκυμαντέρ του Πήτερ Γκούγκενχαΐμ, "It might get loud".
Η ταινία αφηγείται τις προσωπικές ιστορίες, τριών βιρτουόζων της ηλεκτρικής κιθάρας, που εκπροσωπούν αντίστοιχα τρεις γενιές θρύλων της ροκ σκηνής. Πρώτος από όλους ό ένας και μοναδικός Jimmy Page, των Led Zeppelin. Ακολουθεί ο κιθαρίστας των U2, ο Edge και τρίτος ο νεώτερος της παρέας, ο ευφυής Jack White των συγκροτημάτων White Stripes και Raconteurs.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτουν ο καθένας τους πως ανέπτυξαν το μοναδικό τους στυλ και ήχο, παίζοντας με τις αγαπημένες τους κιθάρες. Ταξιδεύοντας μας σε τόπους που τους επηρέασαν, μας διηγούνται πως και γιατί γράφουν και παίζουν την μουσική τους.
Τέλος η ταινία παρακολουθεί, την μοναδική συνάντηση των τριών μουσικών, όπου αφηγούνται ιστορίες, διδάσκονται μεταξύ τους και φυσικά παίζουν μουσική, προς τέρψη υμών και ημών ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: