2 Σεπτεμβρίου 2010

Απαντάμε στον κ Παπαβασιλείου για την τιμή της κορινθιακής σταφίδας.

Στην κορινθιακή ιστοσελίδα "Σφεντόνα", είδαμε τον "στυλάτο" πρόεδρο της ΕΑΣ Κιάτου και εντεταλμένο (:::) σύμβουλο της ΣΚΟΣ και πρώην μέλος (και καθοδηγητή ??) του ΚΚΕ κ. Παπαβασιλείου, να προσπαθεί να μας πείσει για το "θεάρεστο" έργο που πραγματοποιεί ο ίδιος και η ομάδα, που διαχειρίζεται τις τύχες της συνεταιριστικής οργάνωσης ΣΚΟΣ και κατ' επέκταση της κορινθιακής σταφίδας (ή σταφίδα Ηλείας ή σταφίδα Ζακύνθου ή σταφίδα Βοστίτσας).


Με ύφος 25 καρδιναλίων, επαίρεται για την τιμή (1,14€) που φέτος η ΣΚΟΣ δίνει στους παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας. Ρίχνει επίσης τα "καρφιά" του σε πρώην προέδρους της ΣΚΟΣ, για τις δικές τους "ημέρες". Είναι τυχαίο όμως ότι και οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΣΚΟΣ έχουν αναφερθεί με αρνητικά σχόλια για τη υπόθεση της ΣΚΟΣ και της αγοράς του πρώην σταφιδεργαστασίου Πριμαρόλη- Παπαβασιλείου (αδερφού του προέδρου) ; Το 1992 με διπλάσια παραγωγή μαύρης σταφίδας η τιμή ήταν λίγο πάνω από 400 δρχ. το κιλό, δηλάδή 1,17 ευρώ το κιλό !!!! Δηλαδή με την λογική Παπαβασιλείου, η σημερινή διοίκηση της ΣΚΟΣ οφείλει να κρυφτεί στα έγκατα της γης !!!

Δεύτερη ανακρίβεια ότι ξεκίνησαν οι ιδιώτες να δίνουν τιμή 0,50 €. Είναι γνωστό ότι όλοι περιμένουν την ΣΚΟΣ να δημοσιεύσει την τιμή παρέμβασης και εκεί βαδίζουν όλοι ......
Επίσης καλό θα ήταν ο λαλίστατος κ. Παπαβασιλείου να μας έλεγε που πουλιέται η μαύρη Κορινθιακή και πόσο; Για την δική του τριετία τουλάχιστον....... Στο κάτω κάτω της γραφής δεν εκπροσωπεί καμιά ιδιωτική εταιρία, αλλά συνεταιριστική οργάνωση, άρα των παραγωγών, άρα τι έχει να κρύψει ;
Τέλος επειδή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται: "μου αρέσει η .... αυτοκριτική..." δίχως όμως να έχει ποτέ μπει σε αυτήν την διαδικασία, του αφιερώνουμε το παρακάτω δημοσίευμα από την εφημερίδα της Μεσσηνίας την "Ελευθερία" ....... Οι κίτρινες υπογραμμίσεις είναι δικές μας.....3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του τόγραψα το σχόλιο στη Σφεντονα
''Εσένα θα σε περιλάβει η ΑΓΡΙΑΔΑ''
Μέσα έπεσα έτσι;KwstantinosB

Agriada είπε...

Ειλικρινά φίλε KwstantinosB ευχόμαστε εμείς να κάνουμε λάθος και αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας (με την ανοχή μας) να είναι σωστοί.
Είναι έτσι όμως ;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα όχι.

Kwnstantinosb