9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΤΥΧΕ(;) Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ!!!

Πρώτη μέρα με την κυβέρνηση …ανασχηματισμένη. Για μας τους αγρότες, έτσι απλά, μετά την …άρνηση Μπατζελή για υποψήφια περιφερειάρχης, και την (αναμενόμενη) …αναβάθμιση Καρχιμάκη στη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, μας …ΠΡΟΕΚΥΨΕ Σκανδαλίδης – Μιλένα – Κουτσούκος!!!
Θα μου επιτρέψετε στην παρούσα φάση (εν μέσω τρύγου), για τον ανασχηματισμό να ΔΗΛΩΣΩ: «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ».

Σε ότι αφορά όμως την παρούσα φάση (τρύγος σουλτανίνας) ας μου επιτραπεί να καταθέσω κάτι τις.
Μία – δύο μέρες μετά την νυχτερινή Κυριακάτικη «ασθενή βροχή», οι ήδη «άρρωστοι» λόγω χαμηλής τιμής του προϊόντος Κορίνθιοι παραγωγοί σουλτανίνας, «άρπαξαν» πνευμονία!!!
Μέσα σε μία νύχτα η τιμή μειώθηκε (ελέω βροχής της Κυριακής) αλλά και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού το επόμενο διάστημα (ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο) κατά 0,10 – 0,20€/κιλό. Δηλαδή από το 0,5€/κιλό (δοθέντος και του ανασχηματισμού), μας προέκυψε το 0,30€/κιλό και το 0,40€/κιλό.
Συνάδελφοι παραγωγοί σουλτανίνας, αλλά και αγαπητοί καταναλωτές προσέξτε τις δύο φωτογραφίες διότι λένε οι Κινέζοι ότι «όσα λέει μια εικόνα, δεν το λένε χίλιες λέξεις»!!!
Η γνωστή σε όλους τους Κορίνθιους και όχι μόνο εταιρεία που αναγράφετε στην συσκευασία της εικόνας, αγοράζει το σταφύλι (στο χωριό μου τουλάχιστον), περίπου 0,50€/κιλό.
Η γνωστή σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο εταιρεία της ταμπέλας, πουλά το συγκεκριμένο σταφύλι σήμερα την 08/09/2010 στην τιμή του 1,50€ + 11% ΦΠΑ= 1,665€/κιλό.

Ο Κορίνθιος παραγωγός για ένα κιλό σταφύλι σουλτανίνα (με όλο το κόστος παραγωγής), …απολαμβάνει την τιμή του μισού ευρώ (0,50€)!!!, ο δε Έλληνας καταναλωτής πληρώνει για να φάει ένα κιλό σταφύλι κάτι πάρα πάνω από το ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ της τιμής του παραγωγού!!!

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Κώστα – Κώστα (Σκανδαλίδη) είσαι δώ; Μιλένα εσύ μήπως;
 Γιώργος Γκίνης
Ζεμενό Κορινθίας     

Δεν υπάρχουν σχόλια: