18 Ιουνίου 2010

Αντιδρούν οι κτηνοτρόφοι για την σκανδαλώδη εύνοια της Μπατζελή προς Μπαρλιά και ΠΑΣΕΓΕΣ

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Τσουκνίδα, με τίτλο "Νεα ηγεσια στον ΕΛΟΓΑΚ – ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ !!!!" αντέδρασαν και οι κτηνοτρόφοι της ΠΕΚ (Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων), στον νέο διορισμό των εκλεκτών "κτηνοτρόφων" της ΠΑΣΕΓΕΣ από την Υπουργό κ. Μπατζελή.

Συγκεκριμένα στην έγκυρη ιστοσελίδα Agronews διαβάζουμε :
" ......Έντονη αντίδραση έχει προκαλέσει η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΟΓΑΚ στις τάξεις των κτηνοτρόφων. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τη στελέχωση του Οργανισμού με ανθρώπους και μέλη της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Όπως αναφέρεται, το υπουργείο λειτουργεί ως παράρτημα της ΠΑΣΕΓΕΣ, εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην τριτοβάθμια οργάνωση και προκαλεί τον κτηνοτροφικό κόσμο με την απαξιωτική συμπεριφορά του.
Αγνοεί τους γνήσιους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, αθετεί δεσμεύσεις ακόμα και προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και καταδεικνύει τις προθέσεις παραγοντισμού και όχι πολιτικής από τις οποίες διακατέχεται.
Η ΠΕΚ με την ανακοίνωσή της καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ να αναλογιστεί τις ευθύνες και να πάρει πίσω αποφάσεις που εκθέτουν τόσο στην ίδια όσο και την πολιτική της κυβέρνησης, την οποία εκπροσωπεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει τον κτηνοτροφικό κόσμο απέναντί της, όπως τον είχαν και οι γαλακτοβιομηχανίες τα προηγούμενα χρόνια με την κάθετη πτώση των τιμών του γάλακτος....."
 
Πρώτον από όλους, τα "σκάγια" παίρνουν τον κορίνθιο Superman και Πρόεδρο της ΕΑΣ Κορίνθου κ. Μπαρλιά, τον οποίο η κυρία Υπουργός, αφού "τίμησε" και "δοκίμασε" για μερικούς μήνες στην θέση του Γενικού Διευθυντή του ΕΛΟΓΑΚ, βρήκε τελικά την θέση που του ταιριάζει. Τον τοποθέτησε στην ταπεινή καρέκλα του Αντιπροέδρου του ΕΛΟΓΑΚ !!!! 

Και φυσικά τον πλαισιώνουν εκλεκτά στελέχη της νυν και πρώην ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως Πεβερέτος, Βαϊόπουλος και άλλα μέλη που προέρχονται - όλως τυχαίως - από το "παιδί" της ΠΑΣΕΓΕΣ την ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων) !!

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα "ΣΦΗΚΑ" και άρθρο του κ. Σιώκου, δημοσιεύσαμε τα σχόλια και τις θέσεις μας πριν από δύο μήνες,  εδώ(10/4), εδώ(13/4) και εδώ(19/4). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: