28 Ιουνίου 2010

Σε οικονομικό αδιέξοδο άλλοτε κραταιά συνεταιριστική Ένωση


Πλήρως επιβεβαίωσε το γεγονός της οικονομικής κατάρρευσης της ΕΑΣ Αποκορώνου-Σφακίων ο Πρόεδρος της συνεταιριστικής οργάνωσης Σπύρος Βουτσαδάκης. Όπως αποκάλυψε χθες η Ν.Τ. η Ένωση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον στις υποχρεώσεις της και στη συνεταιριστική οργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος από ορκωτούς λογιστές.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι η ΕΑΣ Αποκορώνου-Σφακίων χρωστάει περίπου 700.000 ΕΥΡΩ σε αγρότες που της εμπιστεύτηκαν το ελαιόλαδο τους.
Παράλληλα η Ένωση οφείλει και μισθούς μηνών στους εργαζόμενους της, με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας ενώ η συνεταιριστική οργάνωση δεν έχει κλείσει ισολογισμούς για τα τελευταία τρία οικονομικά έτη 2007, 2008 και 2009.

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι η κατάρρευση της ΕΑΣ Αποκορώνου-Σφακίων δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.

Πριν από τρία χρόνια ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας δήλωνε από τα Χανιά ότι η συγκεκριμένη Ένωση είναι εύρωστη και υγιής και μάλιστα πρότεινε την αναδιάρθρωση των Ενώσεων των Χανίων υπό τη σκέπη της ΕΑΣ Αποκορώνου-Σφακίων με «λουκέτο» στην ΕΑΣ Κυδωνίας-Κισάμου…... 
ΠΗΓΗ:NEATV.GR - Β.Κ.
 
(Σχόλιο Αγριάδας νο1 ): Τζανέτο πως την πάτησες ; Δεν ήξερες ......... δεν ρώταγες ;
(Σχόλιο Αγριάδας νο2 ): Καλά δεν έχουν κανά ακίνητο - και δει - παραλιακό να πουλήσουν ; Να πάρουν συμβουλές από μικρή κορινθιακή ΕΑΣ .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: