28 Ιουνίου 2010

Προσφορά της Αγριάδας στους φίλους και εχθρούς της

Αγαπητοί φίλοι
Λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, η ομάδα της Αγριάδας, αδυνατεί να σας προσφέρει δωρεάν οικοσυσκευές, ταξίδια αναψυχής ή λευκά είδη.....
Το ψάξαμε από δω.....το ψάξαμε από κει.....και καταλήξαμε στην ιδέα να "ντύσουμε" δωρεάν τον υπολογιστή σας με αγροτικά, κορινθιακά αλλά και ...πιο προσωπικά μας θέματα . Δυστυχώς η προσφορά μας ισχύει για όσους χρησιμοποιούν σαν περιηγητή μόνο τον Mozilla Firefox.
Όσοι λοιπόν "μπαίνουν" στο Ίντερνετ, μέσω του Mozilla Firefox, έχουν την δυνατότητα, εφ'όσον το επιθυμούν, να επιλέξουν δωρεάν νέο στυλ εμφάνισης ώστε να δημιουργήσουν ένα αγροτικό ή κορινθιακό ή "πιο προσωπικό" Firefox.....μέσω της υπηρεσίας Persona. Σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα Persona της "Αγριάδας" και να αλλάξετε την εμφάνιση του Firefox. 


Σαν ξεκίνημα, δείτε τα έως τώρα σχέδια μας, πατώντας εδώ.

Πηγαίνετε τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω από την (ή τις) εικόνες-θέματα που σας ενδιαφέρουν και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης που γράφει "φορέστε το". 

Μετά την εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον Firefox. αφού γίνει κι αυτό και ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Personas, θα μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε το Persona σας οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο με τη μικρή μάσκα αλεπούς στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του περιηγητή, ή πηγαίνοντας στη συλλογή μας και επιλέγοντας ένα άλλο σχέδιο.
Για να αναιρεθεί η επιλογή του πιο πρόσφατα επιλεγμένου σχεδίου, κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο με τη μάσκα αλεπούς στην κάτω αριστερή γωνία του περιηγητή σας, επιλέξτε το «Πρόσφατα επιλεγμένα» και κάντε κλικ στο σχέδιο που χρησιμοποιούσατε πριν. Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιηθεί κανένα σχέδιο Persona (δηλαδή να φαίνεται μόνο το αρχικό θέμα), επιλέξτε «Αρχικό» από το μενού του εικονιδίου.
Μερικά από τα σχέδια μας :

 



Περισσότερα λοιπόν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: