22 Ιουλίου 2010

ΣΚΟΣ real estate ;

Από το blog του "Διογένη" δανειζόμαστε την ανάρτηση, περί σεναρίων για νέες πωλήσεις ακινήτων που ανήκουν στην Συνεταιριστική ΣΚΟΣ. Ακίνητα τα οποία έχουν απομείνει, μετά την μετατροπή της πάλαι ποτέ Α.Σ.Ο. σε ΣΚΟΣ. 

Ακολουθεί το κείμενο:

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ Σ.ΚΟ.Σ.  Α.Σ.Ε.!!

Ξεπουλάνε την περιουσία των αγροτών στην Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε. είναι έτοιμοι να πουλήσει σε ιδιώτες 2 ακίνητα που της ανήκουν. Το ένα βρίσκεται στο Κιάτο και είναι γύρω στα 3 στρέμματα και το άλλο στον Πύργο και είναι γύρω στα 90 στρέμματα με την αιτιολογία τα λεφτά που θα αποκομίσουν να χρησιμοποιηθούν για να να φτιάξουν εργοστάσιο στον Πύργο. 
Το περίεργο είναι πως δεν κάνουν δημόσιο διαγωνισμό όπως προβλέπεται αλλά θέλουν να κάνουν ορισμό για τον υποψήφιο αγοραστή. Ενώ και για το εργοστάσιο που θέλουν να φτιάξουν δεν έχει γίνει κάποιος έλεγχος βιωσιμότητας του όπως θα έπρεπε να γίνει. 
Η ΕΑΣ Νεμέας είναι η μόνη που αντιδρά για αυτές τις πωλήσεις και τις χαρακτηρίζει δια μέσου του προέδρου της κ. Γεωργούση παράνομες και καταχρηστικές και όπως δηλώνει θα φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για να αποφευχθεί αυτή η πώληση που θίγει τα συμφέροντα των αγροτών. 
Απορίας άξιον είναι πως το δέχονται αυτό οι πρόεδροι των ΕΑΣ Κιάτου και ΕΑΣ Ξυλοκάστρου που βρίσκονται στο συμβούλιο της Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε. να πωληθεί όσο – όσο σε ιδιώτη το οικόπεδο του Κιάτου που ανήκει στην Κορινθία και με τα λεφτά αυτά να γίνει επένδυση στον Πύργο! 

Κύριε Γκόλια και κύριε Παπαβασιλείου αποδυναμώνονται οι Κορίνθιοι αγρότες για να επενδύσουμε σε αγρότες άλλων νομών;;; Mήπως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το χάρισμα του προστίμου στον αδερφό του κ. Παπαβασιλείου αλλά και σε άλλες διευκολύνσεις που έχουν γίνει σε εσάς;;;

Οι κορίνθιοι αγρότες έχουν κουραστεί με τα τερτίπια σας και απαιτούν εξηγήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: